Vill du fortsätta med segling efter att ha varit på seglarläger i sommar? Ekerö BK har optimistsegling för nybörjare och välkomnar nya deltagare!

Den 18 augusti startar en Grön grupp – Optimist. I grön optimistgrupp krävs inga förkunskaper. Där lär man sig grunderna i segling blandat med lek och sjövett. Undervisningen sker i klubbens oprimistjollar. Upplägg blir lite av en fortsättning/repetion från sommarens seglarläger för att sedan kunna segla vidare till en blå grupp när man känner sig redo. Minimiåldern är det året man fyller 8 år (samma år man börjar tvåan i skolan) samt krav på att man kan simma 200 meter. Gruppen leds av ungdomsledare från seglarlägret.

Söndagar 18 augusti till 29 september. Tid: 16:00 – 18:00.

Låter det intressant så maila oss på junior@ekerobk.se för intresseanmälan eller om ni har frågor.

Välkomna! Juniorkommittén

Fortsätta segla efter seglarlägret – Optimist Grön grupp
Märkt på: